Too Faced Primed & Poreless Powder

Hello,

Pentru ca tot vorbeam despre pensule pentru aplicat pudra ultima data, vreau sa va impartasesc si cateva pareri despre una dintre pudrele pe care le folosesc cu regularitate, Primed & Poreless Powder de la Too Faced.

Iata, mai intai, informatiile celor de la Too Faced despre ea:

What It Is: 

Primed & Poreless Powder turns any foundation into high definition makeup. Our high-resolution, reflective, powder technology transforms skin by visually minimizing pores, fine lines and imperfections for an airbrushed looking finish. Our weightless powder can be worn alone, or under and over foundation to prep skin, lockdown makeup and control shine for a complexion smoothing, flawless finish.
More To Love: 
  • Adaptable Formula: This universal transforming and finishing shade conveniently adapts to multiple skin tones.
  • Wear It Bare: Can be worn on bare skin for a light and smooth, perfect finish.
  • Foundation Options: Wear under foundation to prime and set makeup, or over as a foundation powder to refine skin’s texture.
  • Perfect Application Ease: Achieve perfect results using our Powder Pouf Brush created specifically for Primed & Poreless Powder application.

Primed & Poreless este, asadar, o pudra pulbere translucida, cu rolul de a minimiza porii si liniile fine, de a netezi si matifia tenul.

Poate fi utilizata atat singura, cat si sub/peste fondul de ten, pentru a fixa machiajul.

Am incercat si eu s-o utilizez in toate aceste forme, iar variantele optime, pe care le folosesc mereu, sunt fie inainte de fondul de ten (deoarece acesta se aplica mult mai frumos si uniform si este oarecum „absorbit” mai usor in piele, avand un aspect mai natural, dar si mai bine „fixat”), fie peste Garnier BB Cream (review aici).

Ceea ce m-a distrat a fost ca cei de la Too Faced recomanda aplicarea ei folosind pensula Powder Pouf Brush, care a fost conceputa special pentru aceasta pudra si pe care eu am cumparat-o fara sa stiu nimic despre aceasta asociere (review aici). Fapt care nu poate decat sa ma bucure, avand in vedere ca asigura o aplicare foarte frumoasa, fina si uniforma.

Too Faced Powder Pouf Brush

Una peste alta, desi, de obicei, nu prea sunt o fana a pudrelor libere, pentru ca se imprastie peste tot, pot spune ca Primed & Poreless ma salveaza de fiecare data. Pentru ca am un ten mixt, este excelenta fiindca matifiaza si absoarbe grasimea acolo unde este necesar si, in acelasi timp, asigura o uniformizare a tenului per total (utilizata singura, direct pe fata curata, este foarte matifianta, creind acea senzatie de fata-de-hartie, foarte fina si foarte mata). Asta o face o baza perfecta pentru fondul de ten, dar si o pudra numai buna de fixat machiajul si fondul de ten.

Pana una alta, eu o recomand calduros, mai ales ca arata si atat de dragut, ca orice produs Too Faced, de altfel.

O puteti gasi la magazinele Sephora, la pretul de aprox. 110 RON.

Rox

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s